19 Ağustos 2008 Salı

Yüzünün değeri 1.6 milyon dolar


Almanya'nın önde gelen mücevher firmalarından Montblanc güzel yıldız Tuba Büyüküstün'e marka yüzü olması için sadece transfer parası olarak 1 milyon 600 bin dolar ödedi.

Ihlamurlar Altında dizisi Tuba Büyüküstün’e Arap dünyasında şans getirdi. Dizinin Arap ülkelerindeki gösteriminden sonra Büyüküstün’ün güzelliği Ortadoğu’yu da etkisi altına aldı. Ünlü markalar güzel oyuncu için kıyasıya bir yarışa girdi. İki ünlü mücevher firması, İngiliz Burberry ile Alman Montblac, Büyüküstün için kesenin ağzını açtı.

Burberry temsilcileri ile telefonda pazarlık yapan Büyüküstün, Montblanc görüşmesini ise yüzyüze gerçekleştirdi. Mayıs’ta Dubai’deki Montblanc mağazasına giden Büyüküstün Genel Müdür Doris Rain ile görüştü.

Rain, “Sizin gibi bir yüz görmedik. Estetiksiz ve çok güzelsiniz” diyerek mücevherlerle güzel oyuncuya prova yaptırdı. Bu görüşme sonucunda Büyüküstün, Montblanc ile 1 milyon 600 bin dolara el sıkıştı.

Tuba, oynadığı reklam ve tanıtım filminden ayrıca kazanacak. 22 Arap ülkesinde yapılacak reklam ve tanıtımlar Ortadoğu TV’lerinde yayınlanacak. Büyüküstün, sözleşme gereği hiç bir Arap ülkesinde başka bir firmanın takılarını kullanmayacak.

Daha yorum yapılmamış.

Tuba Büyüküstün

Sayfa Başı